top of page

Nye Grunnkurs kommer!

Kurs i kreative meditasjonsteknikker og dyp innsikt til din skapende kraft.

Les mer

Obligatorisk for de som vil søke på Utdannelsen.

sitroner

Modigere-Villere-Friere!

Velkommen til Teaterhuset sitt helt nye pang-kurs! Settes opp kontinuerlig, ta kontakt.

 

Bli med å strål deg inn i NyStart2024 med oss i Teaterhuset! Nå starter alt på nytt, bli med å gjennomfør det, gjør det nå, ikke vent! Vær i Storheten din, vær alle dine farger som Frida Kahlo! Lær hvordan du enkelt kan fylle opp din egen feminine energi og handlekraft til å gjøre det du elsker! Nobody puts baby in a corner! Bli enda modigere-villere-friere!

 

Er det ekte, så overgi deg, ikke hold igjen! Bli med å befri deg selv fra alt det gamle og tre inn i alt det nye sammen med oss i Teaterhuset. Hva er fortsettelsen på historien din? Hva ville du elske å gjøre i 2024? Lær verktøy som virker og som gir gjennomslagskraft!

 

 

Vi gleder oss vilt til det som kommer i det nye året og alt vi skal bidra med til alle kvinner, barn, kunsten og selve livet! Bli med du også!! Vi i Teaterhuset står og heier på deg, ta et valg for fremtiden og vær med på «NyStart2024».

 

Hver måned setter vi energien for den nye måneden sammen. Vi gleder oss til å bli kjent med deg og bli enda Modigere-Villere-Friere sammen!

 

 

Ta kontakt

 

Eller send SMS til +47 950 77 450

bottom of page